Razendsnelle, kostenefficiënte en eenvoudige installatie van een draadloze intercom

Bent u op zoek naar een nieuw intercomsysteem en wilt u zo weinig mogelijk overlast tijdens het installeren?  Met Intratone beschikt u over een draadloos intercomsysteem. De Intratone intercom is binnen enkele uren geïnstalleerd, klaar voor gebruik en wordt geïnstalleerd door een professionele installateur.

Installatie toegangscontrole vereenvoudigd: deur openen met telefoon

Een Intratone deurintercom is draadloos. De enige noodzakelijke bedrading is die van de voeding voor de intercom en de bedrading van de unit naar de zender. Daarom kiezen veel eigenaarsverenigingen, gebouwbeheerders, ontwikkelaars en bedrijven voor het bestverkochte draadloze intercomsysteem van Frankrijk. Dat we in de rest van Europa razendsnel aan het groeien zijn, zowel in de nieuwbouw als in bestaande (renovatie) bouw, zien we dan ook als een bevestiging van het voordeel en installatiegemak van onze draadloze intercomsystemen.

De draadloze intercom van Intratone is binnen enkele uren klaar voor gebruik

Het installeren van een bijna draadloze intercom door professionele installateurs is zelfs voor grotere projecten een werk dat gemakkelijk binnen één dag gerealiseerd kan worden. Bij oudere systemen, die nog steeds geïnstalleerd worden, moet er vanaf de intercom naar ieder bewonersunit (appartement) een verbinding gelegd worden met draden. Behalve het feit dat dit storingsgevoeliger is, zijn de kosten ook veel hoger, omdat kilometers bedrading gebruikt moet worden. Een draadloos systeem maakt gebruik van het bestaande 4G netwerk om verbinding te leggen tussen de intercom en de gebruikers, doorgaans bewoners. De data van de bewoners wordt vooraf al geprogrammeerd en laatste aanpassingen worden indien gewenst tijdens of na de installatie in real time aangepast. Eigenlijk bevat het intercomsysteem van het appartementsgebouw of ander soort project reeds alle bewonersgegevens, omdat deze vooraf al door Intratone ingegeven worden.

Installatie van de deurintercom door een professionele installateur

Het installeren van toegangscontrole door middel van een deurintercom die gebruik maakt van het telefoonnetwerk is daardoor in vergelijking met niet draadloze intercomsystemen een stuk sneller, eenvoudiger en goedkoper. Elke erkende installateur in Nederland en daarbuiten is in staat snel, eenvoudig en kwalitatief een Intratone intercomsysteem te installeren. Na de installatie van deze “deurtelefoon” zijn gebruikers gemakkelijk in staat via een mobiele of vaste telefoon te communiceren met de bezoekers en toegang te geven, zelfs als ze niet thuis zijn.

Hoe installeer je de Intratone deurintercom?

In deze video laten we je zien hoe een installateur binnen enkele uren een appartementsgebouw voorziet van een nieuw draadloos intercomsysteem. Omdat vooraf de juiste bewonersdata al ingegeven werden in het systeem, is het onmiddellijk klaar voor gebruik.

Wilt u meer weten over ons intercomsysteem? Wij verzamelen al onze kennis en informatie op onze intercom pagina.