Installateurs

Kans voor installateurs:
wordt partner van Intratone

  • Gebruik maken van onze Tech-Support dienst
  • Ontvang gratis technische trainingen
  • Word gecertificeerd Intratone-installateur
  • Koop voordelig in bij ons distributienetwerk

Efficiënt te werk gaan met de draadloze toegangscontrole van Intratone

Bij Intratone begrijpen we de belangrijkste uitdagingen van installateurs. Zo maken onze toegangscontrole- en intercomsystemen uw installatieproces sneller en efficiënter. Tegelijkertijd zorgen ze voor een gestroomlijnde uitvoering van uw werkzaamheden, waardoor u effectiever kunt werken. Of u nu op zoek bent naar snellere projectafhandeling, veel klussen die binnen korte tijd afgerond worden, of kansen om uw vaardigheden te verbeteren door middel van trainingen, Intratone is uw partner in succes.

Contact opnemen

De unieke voordelen van Intratone

Of een woongebouw nu 20 of 200 appartementen heeft, onze toegangscontrole- en intercomsystemen zijn zo ontworpen dat ze snel en efficiënt geïnstalleerd kunnen worden. Onze geavanceerde systemen stellen u in staat om projecten sneller dan ooit te voltooien, waardoor u meer projecten kunt aannemen met minder personeel. Dit verhoogt niet alleen uw efficiëntie, maar ook uw winstgevendheid. Bovendien hoeft u met onze technologie geen tijd meer te besteden aan onnodige bezoeken binnen appartementen. We beperken de installatie tot de algemene ruimtes, wat u tijd bespaart en het ongemak voor bewoners minimaliseert. Ook bieden wij installateurs die partner willen worden bij Intratone een interessant inkoopvoordeel.

De service van Intratone voor installateurs

Bij Intratone laten we u nooit alleen staan. Onze toegewijde technische hulplijn is altijd beschikbaar om u te ondersteunen bij elke stap van uw project. Daarnaast bieden we gratis technische trainingen aan, online, bij u op locatie of in ons Experience center zodat u altijd voorop blijft lopen in de industrie. Sluit u aan bij ons netwerk en profiteer van interessante inkoopvoordelen. Door partner te worden, versterkt u uw bedrijf met de steun van een betrouwbare leverancier. Bouw aan een toekomst waarin uw bedrijf kan groeien en bloeien.

Ondersteuning in uw werkprocessen

Om aan de slag te kunnen gaan met onze systemen is er een korte procedure en enige kennis nodig over de producten die wij leveren. Naast dat wij gratis technische trainingen bieden voor installateurs bieden wij ook verschillende handleidingen aan. Deze handleidingen dienen als hulpmiddel tijdens het installatie- of onderhoudsproces en geven u een duidelijk overzicht per product.

Efficiënte installatie en service

Het mooie aan een intercomsysteem van Intratone is dat u tijdens de installatie geen afspraken hoeft te maken met individuele bewoners. Het systeem is daarnaast volledig draadloos, dit verlaagt de noodzakelijke installatie tijd met ongeveer de helft. Deze combinatie is uniek, als installateur kunt u in minder tijd intercomsystemen opleveren. En dit voordeel werkt ook door bij het uitvoeren van service en onderhoud, u bent veel meer flexibel en kan efficiënter werken. In veel gevallen zijn problemen zelfs op afstand te verhelpen. U kunt dus een veel hogere servicegraad aan klanten bieden.

Populair bij installateurs

DINA Intercom | Inbouw

DINA Intercom | Inbouw

Intrabox Data Mini HF

Intrabox Data Mini HF

Schrijf u nu in voor onze gratis trainingen!

Wilt u een expert worden en kennismaken met de intercomsystemen van Intratone? Meld u nu aan voor een gratis training in ons hoofdkantoor in Amsterdam of in Waddinxveen. Verbreed uw kennis en vaardigheden met praktische, hands-on sessies die u direct kunt toepassen in uw werk.

Deze verenigingen en woningcorporaties waren u voor: