Intratone draadloze intercom: eenvoudig beheer van uw toegangscontrole

Bent u op zoek naar een nieuwe intercom voor een appartementsgebouw en heeft u geen zin om dagen te wachten op de installatie van uw intercom? De draadloze Intratone intercom is binnen enkele uren gebruiksklaar, zowel in nieuwbouw als in bestaande gebouwen. Met het eenvoudige systeem beheert u de toegangscontrole van uw appartement zelf, op afstand. Updates en aanpassingen worden meteen uitgevoerd. In deze blog vertellen we meer over de eenvoud van de installatie en het beheer van de draadloze Intratone intercom.

Intercom vervangen? De draadloze Intratone intercom is binnen enkele uren gebruiksklaar

Een Intratone draadloze intercom is de ideale toegangscontrole voor appartementen en andere gebouwen. Het intercomsysteem is in geen tijd geïnstalleerd in appartementsgebouwen, zowel in nieuwbouw appartementsgebouwen als in bestaande (renovatie) gebouwen. Omdat de intercom (op de voeding na) volledig draadloos is, is deze binnen enkele uren gebruiksklaar. Er moeten geen aansluitingen gemaakt worden tussen de intercom en de woningen, wat voor een grote besparing van tijd en materiaalkosten zorgt. Bovendien wordt de deurintercom vooraf geprogrammeerd met de juiste data van de bewoners, meteen gebruiksklaar en dus weinig tot geen overlast voor de gebruikers.

Toegangscontrole appartementen snel en eenvoudig beheren op afstand

Eens de Intratone draadloze intercom geïnstalleerd is verloopt het beheer van de toegangscontrole heel eenvoudig vanop afstand. Beheerders kunnen volledig plaats- en tijdsonafhankelijk alle gegevens aanpassen. Denk hierbij aan het aanpassen van bewonersdata bij de verhuis van oude bewoners en het intrekken van nieuwe bewoners. Maar ook meer tijdelijke aanpassingen worden volledig vanop afstand beheerd, bijvoorbeeld het toekennen van nieuwe toegangsniveaus aan derden, zoals zorgverstrekkers, onderhouds- of schoonmaakdiensten. Op afstand kan je in geen tijd een gebruiker toevoegen en kan aan deze gebruikers zelfs een tijdslot en duur van de authenticatie worden toegekend. Dit alles zorgt ervoor dat gebouwbeheerders sneller, efficiënter en klantgerichter zelfs meerdere gebouwen op afstand kunnen beheren, vanop eender welke locatie.

Video instellen nieuwe gebruiker door beheerder

In deze video zien we hoe een nieuwe gebruiker, in deze video een nieuwe bewoner, contact opneemt met de beheerder van het gebouw. Deze beheerder voert vanop afstand de data van de bewoner toe in het Intratone beheergedeelte waardoor deze meteen zichtbaar wordt op het intercomsysteem. Het telefoonnummer van de bewoner wordt gekoppeld aan het draadloze intercomsysteem en is meteen operationeel. Toegangscontrole van appartementen is met Intratone optimaal geregeld, zowel voor de bewoner als voor de gebruiker. Het is niet voor niets dat we zeggen: op afstand de beste!

Wilt u meer weten over ons intercomsysteem? Wij verzamelen al onze kennis en informatie op onze intercom pagina.


Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur reactie.