Boortmeerbeek | DINA Create

Een syndicus in Boortmeerbeek stond voor de vraag om een 3-tal Intercom panelen te vervangen. Echter waren er specifieke wensen betreft de omvang en de maten om Intercom onderdelen als losse componenten te plaatsen.

De oplossing bestaat uit het vrij te plaatsen DINA Create systeem. Een Intercom waarbij de klant zelf het aantal belknoppen kan bepalen (naar gelang het aantal appartementen/woningen) maar ook een keuze te maken over het aantal modules dat zal worden ingezet om bijvoorbeeld de veiligheid (Camera module) of de toegankelijkheid (knoppenpaneel) te vergemakkelijken.

Voor de bewoners een mooie oplossing, waarbij er geen grote aanpassingen aan de bestaande situatie moesten worden gemaakt. Innovatie ten top.

Producten in dit project:

DINA Intercom | Inbouw

De deurtelefoon is niet alleen een barrière tegen indringers. Het is ook één van de eerste voorzieningen van het  gebouw die men ziet.

Meer informatie

HF-ontvanger met een externe antenne

Of u nu een garagedeur of de ingang van een parkeergarage controleert, de HF-ontvanger van Intratone met een externe antenne is het antwoord op de uitdagingen die de toegang tot uw gebouw met zich meebrengt. De HF-ontvanger met externe antenne is ...

Meer informatie