COMMUNICATIE MET DE BEWONERS VAN HET GEBOUW

PROBLEMATIEK

Communicatie met de bewoners van een gebouw is niet altijd eenvoudig! De bewoners informeren over de doorgang van grote stukken of onderhoud van een lift gebeurt vaak door middel van een formulier dat op het prikbord gehangen wordt. Hiervoor moet de beheerder zich vaak ter plaatse begeven.

Het antwoord van Intratone

Om dat probleem op te lossen heeft Intratone een digitaal weergavebord ontwikkeld. Een product ontworpen om efficiënt en in realtime te communiceren naar alle of een deel van de bewoners van een wooncomplex.

Geen papiertjes meer in de entreehal!

Dankzij de realtime technologie hoeft de beheerder niet meer ter plaatse te komen. Vanaf zijn computer stelt hij via het gratis, beveiligde platform www.intratone.info het bericht op en publiceert hij dit voor alle of een deel van de woongebouwen. Meer dan een internetverbinding is hiervoor niet nodig!

De gepubliceerde informatie is dus altijd up-to-date en de bewoner kan binnen 5 minuten op de hoogte gebracht worden van het afsluiten van de waterleiding. Voor herhaaldelijke berichten kan de beheerder de verspreiding plannen voor de komende weken. Het dynamische en interactieve weergavebord trekt de aandacht en maakt bewoners nieuwsgierig en geeft het gebouw extra klasse.

Snel geïnstalleerd en operationeel!

Het weergavebord kan opbouw of inbouw geplaatst worden, binnen of buiten. Installatie ervan gebeurt snel en in geval van een opbouwmontage zonder beschadigingen in de entreehal. Als het gebouw al beschikt over Intratone-apparatuur, is het in een paar minuten aangesloten door middel van de al geïnstalleerde zendmodule.

Deze oplossing wordt door onze klanten gewaardeerd. In onze magazines kunt u ervaringen lezen van onze gebruikers.

BEKIJK ONZE OPLOSSING

INFO DISPLAY

Met de Info Displays van Intratone kunnen woning- en vastgoedbeheerders ervoor zorgen dat zij snel en efficiënt informatie kunnen delen met huurders en bewoners. Met behulp van het centrale online beheersysteem van Intratone kunt u binnen enkele ...
Meer informatie

Maak direct een afspraak voor een demonstratie bij u op locatie

Afspraak maken

Contactpersoon uit uw regio: