Informatie betreft COVID-19

Update 1 april 2020:

Sinds het begin van de Corona maatregelen in Nederland hebben wij ons best gedaan om u van de juiste service, technische assistentie en informatie te voorzien.

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat COGELEC al vanaf het begin van deze week de productie in Frankrijk, op kleine schaal, heeft hervat. Dit doen wij natuurlijk met inachtneming van de gezondheids- en veiligheidsnormen van elk van onze medewerkers.

Wat betekend dit voor u?

Via onze account & Sales managers kunt u vanaf nu ook orders plaatsen en verdere informatie krijgen. Omdat ook onze account & sales managers op afstand werken, kunt u tevens een online meeting met hen plannen.

Beheer op afstand,

voorheen vooral gemakkelijk en efficient,

nu een vereiste!

 


18 maart 2020: Beste relaties, partners en klanten,

Met alle maatregelen die in heel Europa zijn genomen met betrekking tot het COVID 19-virus, hebben we bij Intratone ook onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt, waarbij we ons vooral richten op de gezondheid van klanten, partners en onze medewerkers.

Als gevolg van de maatregelen die in Frankrijk zijn genomen, is de Franse productielocatie momenteel volledig stilgelegd.

We gaan echter door met het verwerken van orders. Aangezien alle basismaterialen uit Frankrijk komen, zijn we niet afhankelijk van niet-Europese landen. Zodra deze COVID 19 crisis voorbij is, kunnen we de hele productie snel weer opstarten.

Alle andere diensten zullen blijven werken zoals u gewend bent:

  1. Onze verkoopafdeling kan nog steeds offertes maken en bestellingen verwerken op: inkoop@intratone.nl | +32 494 165 652
  2. De technische ondersteuning beantwoordt uw vragen op: support@intratone.nl |  +31 (0)20 788 3401
  3. Voor alle andere vragen kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor: info@intratone.nl | +32 494 165 652

Kortom, wij houden ons aan de richtlijnen en blijven alert op alle gerelateerde ontwikkelingen.

Houd onze communicatiekanalen (website, e-mail en social) in de gaten voor meer informatie.

Bedankt voor uw begrip,

Clement Robert & Team Intratone Benelux